PF 2024

Hodně štěstí, spokojenosti, úspěchů a to nejen ve sportu, pevné zdraví a všechno jen to opravdu nejlepší do roku 2024!!!

A nyní ještě moje dlouhodobé předsevzetí = doplnit naše stránky až do poloviny roku 2019… Stránky, ty původní, můžete dohledat cca od stránky číslo 19 a já budu postupně pracovat nejen na aktuálních stránkách, ale postupně, alespoň stručně se budu snažit doplnit činnost našeho PK až do května 2019. Stránky nám napadnul hacker, který zlikvidoval celkem velkou část stránek již vytvořených, do toho přišel covid (z té doby také zmizely příspěvky), období rekonstrukce domu, která stále ještě probíhá a nikdo nechtěl převzít tvorbu klubových stránek… Jeden čas nastalo období, kdy se na našich stránkách objevily příspěvky v korejštině, ty byly smazány a nyní je tam vytvořen prostor pro doplnění “bílých” míst života našeho “PKČL”. Buďte trpěliví a shovívaví, bude to také trochu pro pamětníky a také proto, aby i ti současní plavci mohli vidět, že náš PK vychoval celou řadu kvalitních plavců (z těch nedávných mohu zmínit Darynu Nabojčenko, která za náš PK závodila celých 5 let a má na svém kontě velké množství medailí z MČR, překonala v našich řadách zdárně své “pubertální” období a po přestupu do Ústecké akademie plaveckých sportů se pár let hledala a plavecky “živořila” až se konečně letos našla a je hodně vidět – svědčí o tom několik rekordů ČR na trati 50 m motýlek a také její účast na ME v Rumunsku, kde v rekordu ČR obsadila konečné 9. místo). Stále můžete sledovat také výsledky Petry Weber, která ve svých 37 letech nedala v roce 2023 absolutně žádnou šanci na MČR plavkyním o generaci mladším na trati 50 m prsa a to na “dlouhém” i “krátkém” bazénu, stále je držitelkou rekordů ČR na 50 a 100 m prsa jak na pětadvacítce, tak i padesátce a letos obsadila mimo jiné v konečném hodnocení Českého poháru v plavání za rok 2023 super výsledku, když skončila v této dlouhodobé akci na skvělém třetím místě! Další velké výsledky zaznamenala v kategorii Masters, kde roce 2023 vybojovala velké množství titulů z ME i MS a krom toho má na svém kontě i evropské a světové rekordy.

Toto jen krátce na úvod roku 2024 a snad se mi bude dařit pravidelně doplňovat nejen aktuální info z dění našeho PK, ale také doplnit ta prázdná místa z minulosti.